Des de monserveis estem a la disposició de totes aquelles persones que ja sigui a nivell particular o d’empresa de l’àmbit públic o privat necessiten serveis de suport professionals adaptats a les seves necessitats.

Disposem d’oficina d’atenció al públic a Manresa i Berga, el nostre àmbit de treball és la comarca del Bages i la del Berguedà; oferim un gran ventall de serveis en dues grans àrees. Per una banda Serveis d' atenció domiciliaria a les persones i per l’altra els Serveis de neteja domiciliaris.

La nostra tasca diària consisteix en atendre a cada persona realitzant una avaluació integral i especialitzada amb la finalitat d’orientar i assessorar en funció de cada situació sobre quin tipus de servei és el més adient a les seves necessitats.

Una vegada decidida la tipologia del servei elaborem la personalització definint les pautes d’actuació, el mètode de treball i les peculiaritats de cada usuari.

Tots els nostres serveis compten amb un seguiment i suport constant per tal de poder oferir als nostres usuaris la màxima flexibilitat i qualitat.

Comptem amb un ampli equip de professionals tan de l’àmbit soci-sanitari com de l’àmbit de la neteja. Tots ells ens aporten un extens bagatge d’experiencia, unit amb un esperit vocacional; que fa possible la confiança que avala la nostra tasca diària al llarg d’aquest any.

Serveis realitzats durant les 24 h. Laborals, Caps de setmana i Festius.
Disponibilitat telefònica de 09:00h a 21:00h, tots els dies .

HORARI D'OFICINA MANRESA 93 877 50 60:
De dilluns a divendres de 08:00h a 13:30h i dijous a la tarda de 16:00h a 19:00h

HORARI D'OFICINA BERGA 93 821 31 72:
De dilluns a divendres de 09:00h a 13:00h

TELF. URGENCIES PER CAPS DE SETMANA I FESTIUS: 618 24 29 25

Noticies

23 Octubre.
Caminada Solidària per BENIN. La recaudació es destinara a la construcció d'un pou d'aigua potable pel poblat Holli. Més informació