Assitència Personal

T'ajudem amb el dia a dia amb les teves necessitats

Serveis d'acompanyament i encàrrecs

Aquest servei està dirigit a totes les persones que el necessitin en qualsavol moment, adaptant-nos a totes les circumstàncies i sol tractar-s’ha de serveis puntuals.
Els acompanyaments és realitzen juntament amb l'usuàri, i solen ser: per anar al metge, per a comprar, per fer passejades, etc...
Els encàrrecs es solen realitzar sense l'usuari. Els mes freqüents son: anar a la farmàcia, a comprar, anar a recollir receptes, etc..

Serveis d'àpats

Servei que va dirigit a les persones que son a casa i que volen gaudir d’una cuina casolana, seguin una dieta equilibrada o aquelles persones que per les seves malalties han de tenir uns hàbits alimentaris molt concrets.
A mes, els cuidadors al mateix temps fan un altre funció, ja que estant en contacte amb l’usuari i poden vetllar pels diferents aspectes que afectant a la persona: medicació, seguiments, higiene personal, etc...

Serveis a hores convingudes

Servei que va dirigit a les persones que son a casa soles, i que els seus familiars i amics no poden estar pendents d’ells pels tràfecs del dia a dia. Se’ns pot contractar diferents hores seguides, partides, per dies, per setmanes....segons les conveniències de cada cas i d’aquesta manera poder tenir control de que aquell usuari esta be e informar als responsables pertinents.

Serveis Perruqueria

La nostra Peluquerra es desplaça a casa vostra o a l’hospital per realitzar aquest servei.

Serveis de Podologia

La nostra Podóloga es desplaça a casa vostra o a l’hospital per realitzar aquest servei